Жорстоке кохання у Чернівцях: жінку не вдалось врятувати, а співмешканцю, який її побив, пряма дорога до в'язниці

Чоловіку "світить" десять років позбавлення волі

22.04.2021 21:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Увечері 10 квітня в одному із гаражів у спальному районі Чернівців бригада медиків виявила жінку без свідомості та з тілесними ушкодженнями. Невдовзі поліцейські встановили нападника – співмешканця потерпілої. Коли жінка померла, правоохоронці змінили кваліфікацію провадження – тепер підозрюваному загрожує більш суворе покарання.

Під час досудового розслідування слідчі Чернівецького районного управління поліції попередньо з’ясували, що того вечора в гаражі між співмешканцями виникла суперечка. В процесі конфлікту 42-річний чоловік наніс 34-річній жінці низку ударів, завдавши їй травми голови, які є небезпечними для життя.

Потерпіла померла в реанімаційному відділенні лікарні у присутності медиків. Того ж дня слідчі поліції змінили кваліфікацію кримінального провадження з частини 1 на частину 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні вказаного злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Наразі триває досудове розслідування.

Коментує: Віктор КОЗАН - заступник начальника слідчого відділу Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області

 

Читайте також

Буковинець зберігав вдома нелегальну зброю
На Буковині судитимуть працівників поліції за наркотики
На Чернівеччині 18-річна дівчина напоїла собаку спиртним (Фото, відео)

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews