Прийом проєктів до «Бюджету ініціатив чернівчан» розпочнеться 1 травня

30.04.2021 13:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівчани, які мають активну громадянську позицію, хочуть брати участь в розвитку міста та мають цікаві ідеї, з 1 травня по 15 червня можуть подати свої проєкти для участі в конкурсі «Бюджет ініціатив чернівчан». Ідеї, які наберуть найбільше голосів, будуть реалізовані за кошти міського бюджету в 2022 році.

Взяти участь у конкурсі і подати проєктну пропозицію можуть: громадяни, яким виповнилося 16 років; об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ); орган самоорганізації населення (ОСН); житлово-будівельний кооператив (ЖБК); житлово-будівельне товариство (ЖБТ); інші громадські організації.
Реєстрація місця проживання в місті Чернівці необов’язкова.

Тематика проєктів повинна бути спрямована на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проектів в усіх сферах життєдіяльності міста. Вимоги до проєктів зазначені в Положенні .

Проєкти за обсягом фінансування розподіляються на великі громадські (з обсягом фінансування від 500 тисяч гривень до 1,5 мільйона гривень) та малі громадські (обсяг фінансування від 50 тисяч гривень до 499 999 гривень).

Платформа “Громадський бюджет” – дозволить вам брати участь в конкурсі, не виходячи з дому: ви можете подати заявку online і відслідковувати долю свого проєкту прямо на сайті.

Консультацію можна отримати у відділі комунікації Чернівецької міської ради, площа Центральна,1, кабінет 106, або за телефоном 52-25-79.

 

Читайте також

Чернівчани можуть проголосувати за проекти «Бюджету участі» в терміналах самообслуговування та Приват24

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews