Упродовж святкових вихідних днів на Буковині ліквідовано 15 пожеж

05.05.2021 12:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Пожежа в господарській будівлі сталася 2 травня у селі Нові Бросківці Сторожинецької ТГ Чернівецького району сталася. За попередніми висновками фахівців, причиною займання у споруді стали дитячі пустощі з вогнем. У будівлі гралися діти, а  через певний час власники вже помітили, що практично вся покрівля споруди охоплена вогнем.

Люди викликали рятувальників. На місце події прибув черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Нові Бросківці. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в  яких застали її на момент прибуття, запобігши подальшому поширенню полум’я. Таким чином, від вогню було врятовано господарську споруду, де виникла пожежа, та поруч розташовані житловий  будинок і господарську будівлю. Внаслідок пожежі було пошкоджено покрівлю господарської будівлі, знищено речі домашнього вжитку.

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця
У Чернівцях під час пожежі в багатоповерхівці згоріла людина
На Буковині згоріла господарська будівля



Уночі 4 травня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку з господарськими прибудовами у селі Недобоївці Недобоївської ТГ Дністровського району. Зважаючи на те, що пожежа виникла у пізній час доби, власники помітили її вже тоді, коли вогонь охопив більшу частину даху будівлі. Площа пожежі становила 200 кв. м. Рятувальники з міста Хотин та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Недобоївці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Від знищення вогнеборці врятували житловий будинок з господарськими прибудовами. Полум’я знищило покриття будівлі, домашні речі. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Загалом упродовж святкових вихідних було ліквідовано 15 пожеж на території області: 8 – у житловому секторі, 7 – на відкритій території, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews