Сироварня «Добрі ґазди», що у Глибоцькій громаді, менш як за 3 роки виготовила близько 20 тонн сиру. Підприємство у селі Михайлівка 2018 року постало на місці старої занедбаної лазні. Облаштували його за кошти громади, Австрійської Агенції Розвитку та Програми Розвитку ООН.
– Наша сироварня процвітає. Тут виготовляють сири за голландською, австрійською та італійською технологіями. Наразі це не лише місце буковинського смаку, її також включено до одного із найпопулярніших туристичних маршрутів Чернівецької області, – сказав голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк.
Перегляньте також:
- Що таке «Нова Аврора» та якими можуть стати околиці центру Чернівців
- Прокуратура вимагає охоронний договір для пам’ятки архітектури в Чернівцях
Сири на підприємстві виготовляють кваліфіковані технологи, яких навчали європейські спеціалісти. Також працівники переймають досвід у найкращих українських сироварів. Унікальні смаки вони творять на сучасному обладнанні, впроваджуючи власні методики сироваріння.
 
										 
				 
                 
                 
                             
													 
													 
													 
			