На місці старої занедбаної лазні на Буковині тепер сироварня, яка за три роки виготовила близько 20 тонн сиру

15.05.2021 08:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сироварня «Добрі ґазди», що у Глибоцькій громаді, менш як за 3 роки виготовила близько 20 тонн сиру. Підприємство у селі Михайлівка 2018 року постало на місці старої занедбаної лазні. Облаштували його за кошти громади, Австрійської Агенції Розвитку та Програми Розвитку ООН.

- Наша сироварня процвітає. Тут виготовляють сири за голландською, австрійською та італійською технологіями. Наразі це не лише місце буковинського смаку, її також включено до одного із найпопулярніших туристичних маршрутів Чернівецької області, – сказав голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк. 

Сири на підприємстві виготовляють кваліфіковані технологи, яких навчали європейські спеціалісти. Також працівники переймають досвід у найкращих українських сироварів. Унікальні смаки вони творять на сучасному обладнанні, впроваджуючи власні методики сироваріння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews