Сьогодні у Чернівцях відбудеться етнодуховний "Обнова-фест". Серед хедлайнерів - Фома з гурту "Мандри"

30.05.2021 07:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Спільними зусиллями організатори "Обнова-фесту", учасники Студентського парламенту та "Пласту" провели 29 травня "репетицію" екологічної акції " Незалежні та екосвідомі".

null
Фото з мережі Інтернет

Велелюдний фестиваль стартує сьогодні на території ЧНУ ім. Ю. Федьковича. 

Нагадаємо, з 12.30 до 13.30 триватиме екскурсія Резиденцією ЧНУ.

О 13.30 відбудеться відкриття фестивалю за участю оркестру Буковинського ансамблю пісні і танцю Чернівецької обласної філармонії.

З 14.00 до 18.00 на Центральній алеї ЧНУ триватиме "Вільний університет". Серед учасників заходу – Патріарх УГКЦ Святослав, Мирослав Маринович, Василь Герасим’юк, Леся Воронюк та інші.

З 16.00 до 20.00 в Університетському дендропарку відбуватиметься літературна сцена, в якій візьмуть участь Мирослав Маринович, Василь Герасим’юк, Віра Китайгородська, Світлана Кирилюк, Інга Кейван, Ірина Лазоревич та інші.

З 17.30 до 22.00 на господарському дворі ЧНУ відбуватиметься музична частин3а фестивалю. Участь візьмуть: академічний камерний хор "Чернівці", Тьома Паучек, Tik Tu, Zapal, Сергій Фоменко (гурт "Мандри"), Сергій Присяжний ("Мотор’ролла") та гурт "Тартак".

На території Біблійного саду з 14.00 до 22.00 діятиме відпочинкова зона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews