У Чернівецькому СІЗО знаходиться понад 200 ув'язнених

31.05.2021 19:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Виконувач обов’язків керівника Чернівецької обласної прокуратури Вячеслав Чорней провів особистий прийом ув’язнених у Чернівецькому СІЗО.
 
Станом на 28 травня в слідчому ізоляторі утримувалось 206 осіб.
Серед них:
10 – жінок;
2 – неповнолітніх;
12 – іноземців;
5 – колишні працівники правоохоронних органів.
26 осіб – чекають вступу вироків у законну силу;
 
Вячеслав Чорней здійснив обхід території, з'ясував стан приміщень, у яких перебувають громадяни (таких камер в установі – 72, серед них – одна платна (близько 2 500 гривень на місяць), харчоблоку, лазні та медичної частини.
 
-  Навіть в умовах несвободи громадяни не мають бути позбавлені прав, гарантованих їм Конституцією та законами України, - наголосив Вячеслав Чорней, спілкуючись із арештантами.
Найбільше їх цікавили питання досудового розслідування та розгляду в судах кримінальних проваджень щодо них. На всі ці звернення особам надано ґрунтовні роз’яснення.
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
Задля своєчасного реагування на порушення прав затриманих, засуджених чи ув'язнених громадян у Чернівецькій обласній прокуратурі діє «гаряча лінії» та «електронна пошта гарячої лінії».

Читайте також

У Чернівцях в'язні перерізали собі вени в СІЗО: деталі кривавого бунту
Ув'язнені СІЗО у Чернівцях обшахраювали людей на 200 тисяч гривень
У спідній білизні в'язень чернівецького СІЗО зберігав метадон
 
Приймання звернень (повідомлень) даної категорії здійснюється у робочі дні, з 09 до 18 години, за номером телефону (0372) 55-88-68, у вихідні дні та щоденно з 18 години до 09 години – за номером телефону (0372)55-29-01. За бажанням, інформацію також можна надсилати на електронну пошту zpv@chrn.gp.gov.ua
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews