Голова товариства інвалідів "Мрія" "протестувала" славнозвісний турнікет у чернівецькій Ратуші на власному мопеді

15.06.2021 07:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні, 15 червня, о 12.00 у 105 кабінеті міської ради відбудеться засідання робочої групи на якому розглядатимуть питання доцільності облаштування турнікету у Чернівецькій міській раді. Напередодні його "протестувала" голова ГО "Чернівецьке товариство інвалідів "Мрія" Любов Свіріденко, яка приїхала до Ратуші на зустріч із міським головою Романом Клічуком на своєму спецмопеді.
 
"Вислухавши всі мої зауваження щодо встановленого турнікету, Роман Васильович надав чітке пояснення, для чого він там, - каже Любов Свіріденко. - Це безпечна і якісна робота відділів міської ради, які розміщені на 2-3 поверхах Ратуші.Неможливість потрапляння на поверхи людей, які займаються рекламним бізнесом, що відволікає від основної роботи працівників міської ради.Кожна людина, яка має потребу брати участь у сесійних засіданнях та засіданнях виконавчого комітету, брати участь у роботі комітетів, робочих груп , чи потрапити до потрібного спеціаліста, може це зробити за попереднім записом. Засідання Комітетів, робочих груп буде забезпечене у безперешкодному доступі для керівників ГО, які входять до складу тих чи інших комісій і відносяться до маломобільної категорії населення. Також я мала можливість пройти тестування турнікету у робочому положенні. На скутері проїхала вільно!"
 
Також вона зауважила, що вхід до відділу звернень громадян, вбиральні знаходиться у вільному доступі.
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews