Без маски, але з довідкою: від сьогодні в Україні послаблено деякі карантинні обмеження

16.06.2021 17:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Від сьогодні Україна перейшла до "зеленої" зони карантину, тож тепер послаблено деякі карантинні обмеження. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у соцмережі.

"Важливі новини для культури, креативних індустрій та туризму. Від сьогодні, 16 червня, вся територія України перебуває в оновленій "зеленій" зоні. Щойно Уряд ухвалив відповідне рішення. Це матиме низку позитивних змін для сфери культури та гостинності", - пише Ткаченко.

Відтепер в Україні можна проводити масові заходи в приміщеннях із 100% наповненням. Без обмеження дистанції між присутніми. Але всі присутні і навіть організатори заходів мають перебувати у захисних масках або респіраторах.

Водночас, якщо учасники та організатори заходів мають негативні результати тесту на COVID-19, який зроблений не пізніше, аніж за 72 години, чи документ повного курсу вакцинації , зазначені обмеження не застосовуються.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews