У Чернівцях на хабарі затримали капітана поліції (фото)

21.06.2021 18:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронець вимагав та отримав 1300 доларів США за закриття кримінального провадження.

Служба безпеки України викрила на хабарі заступника начальника відділення одного з райуправлінь поліції в Чернівецькій області.

Задокументовано, що посадовець вимагав у громадянина $1300. В обмін на це він обіцяв посприяти в закритті кримінального провадження. А саме - у справі зберігання та збуту наркотиків.

Правоохоронці затримали капітана поліції на одній із вулиць у центрі Чернівців під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.

В межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Наразі вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру й обрання йому міри запобіжного заходу.

Операцію з викриття протиправної діяльності проводили співробітники Управління СБ України в Чернівецькій області спільно ТУ ДБР у м. Хмельницькому за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.
null
Фото СБУ

null
Фото СБУ

null
Фото СБУ
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews