У Чернівцях заплановано масштабне відключення води. Перелік вулиць

29.06.2021 21:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Знову через ліквідацію аварії на водогоні водопостачання в місто обмежать.

У зв’язку із проведенням робіт по ліквідації витоку холодної води на повітряній ділянці центрального водогону «Дністер – Чернівці» біля с. Біла 29 червня 2021 року подача води в Чернівцях буде здійснюватись наступним чином:
 
В районах міста: проспект Незалежності, вул.Героїв Майдану, вул.Південно-Кільцева, вул.Руська, вул.Комунальників, вул.Авангардна, вул.Головна, вул.Воробкевича, вул.Івасюка, бульвар Героїв Крут, вул.Комарова, вул.Ентузіастів, вул.Щербанюка, вул.Достоєвського, вул.Небесної Сотні, вул.О. Кобилянської, вул.Котляревського, вул.Шевченка, вул.Кармелюка, Соборна площа, вул.Штейнберга, вул.Богомольця, вул.Гакмана, вул.Кафедральна, вул.Стрийська, вул.Кармелюка, вул.Золочівська, вул.Бережанська, вул.Рогатинська, вул.Тисменецька, вул.Чортківська, вул.Гусятинська та прилеглих вулиць водопостачання буде обмежене або з пониженим тиском з 22 години 29 червня до 07 години 30 червня.
 
Водопостачання Садгірського району, вул. Січових Стрільців, Фастівської, Гагаріна, Севастопольської, Руської (від Л. Кобилиці до Руська,183), Білоруської, Узбецької, Б. Хмельницького, Сагайдачного та прилеглих буде здійснюватись без обмежень.
 
Про це повідомила пресслужба КП «Чернівціводоканал»
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews