Вбивство у Чернівцях: уродженця Азербайджану засудили через помсту за смерть сина (відео)

05.07.2021 19:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Інцидент стався минулоріч на вулиці Небесної Сотні, там чоловік просто на вулиці вбив знайомого, аби помститися за смерть сина.

18 липня 2020 року, в Чернівцях під час вуличної сварки й штовханини, яка виникла між двома чоловіками - 58 та 54 років, один з них дістав пістолет та вистрілив. Є загиблий

Це сталося на сходах Будинку побуту, що на вулиці Небесної Сотні.

За вказаною адресою одразу виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, слідчо-оперативні групи ГУНП та Шевченкіського відділення поліції, співробітники місцевої та обласної прокуратури, роти особливого призначення й патрульної поліції, а також експерти-криміналісти. 

Під час огляду тіла загиблого 58-річного місцевого жителя було виявлено вогнепальне поранення в голову. На пошуки зловмисника було орієнтовано всі наряди поліції та введено в дію спеціальну поліцейську операцію. Впродовж декількох хвилин правоохоронці встановили особу та розшукали причетного.

Ним виявився 54-річний уродженець Айзербайджану, який проживав на Буковині.  Наразі чоловік знаходиться у відділенні поліції, правоохоронці проводять  всі необхідні слідчі дії. Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Так, сьогодні, 5 липня 2021 року проголошено вирок у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства уродженця Азербайджану по вулиці Небесної Сотні в Чернівцях. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури. 

Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 55-річного уродженця Азербайджану за фактами умисного вбивства та незаконного поводження зі зброєю (ч.1 ст.115 та ч.1 ст. 263 КК України). Шевченківський районний суд м. Чернівці засудив стрілка до 8 років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.
 
До вступу вироку суду в законну силу чоловік перебуватиме під вартою.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews