Чоловік з повним рюкзаком марихуани намагався перетнути кордон на Буковині

06.07.2021 10:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловіка затримали за 400 метрів від кордону з Румунією з кілограмом наркотиків.

Буковинець намагався перетнути митний кордон України з повним рюкзаком марихуани – його позбавлено волі майже на 7 років.

Про це повідомляє пресслужба Прокуратури у Чернівецькій області.

Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 33-річного жителя Чернівецького району за фактом замаху на здійснення контрабанди наркотиків у великих розмірах та їх незаконне придбання і зберігання (ч.2 ст.15, ч.2 ст. 305 та ч.2 ст. 309 КК України). За даним слідства, у вересні минулого року вказаний громадянин намагався в незаконний спосіб перетнути державний кордон України та перенести близько 1кг висушеного наркотичного зілля (марихуани) на територію сусідньої країни.

Правопорушника затримали прикордонники та співробітники поліції за 400 метрів від кордону з Румунією, в районі села Тарасівці Чернівецького району.

Вироком Новоселицького районного суду правопорушника засуджено до 6 років 8 місяців позбавлення волі.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews