У Чернівцях чоловік напав з ножем на поліцейського

08.07.2021 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відомо, що до скоєного, чоловік знущався над своєю матір'ю.

Сьогодні вранці до поліції звернулася 56-річна буковинка і повідомила про те, що її психічнохворий 37-річний син знущається над нею. На місце події виїхали правоохоронці. Під час спілкування з нападником, постраждав поліціянт. Як повідомили у пресслужбі ГУНП, неврівноважений буковинець напав з ножем на поліцейського та поранив його в ногу. 
 
Медики діагностували колоту рану гомілки правої ноги та надали необхідну допомогу потерпілому. Наразі його здоров’ю та життю нічого не загрожує.
 
 
За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
 
 
 

Правоохоронці затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про госпіталізацію затриманого до психіатричної лікарні для примусового лікування. Чоловік з 2003 року перебуває на обліку цього закладу із діагнозом «шизофренія».
 
За умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews