Нічна ДТП у Чернівцях: поліцейські охорони серйозно травмувалися

11.07.2021 15:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відомо, що поліцейські їхали на виклик.

10 липня вночі на вулиці Південно-Кільцевій сталася аварія за участі авто поліції охорони України. Відомо, що внаслідок аварії травми отримали двоє працівників полції. У потерпілих струси мозку. Вони перебувають в лікарні. 

На місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та співробітники особового складу ГУНП в Чернівецькій області. 

Відомо, що того вечора працівники УПО, отримавши повідомлення про спрацювання сигналізації в одному із будинків у Чернівцях, рухалися вулицею Головною із увімкненими проблисковими маячками та спеціальним звуковим сигналом на виклик. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. 
 
На вулиці Південно-Кільцевій 58-річний водій автомобіля «Volkswagen» проігнорував спецсигнали службового автомобіля, не пропустив його, в результаті чого відбулося зіткнення двох транспортних засобів.

Внаслідок аварії відбулося перекидання службового автомобіля. Двоє інспекторів Управління поліції охорони отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували їх до лікарні, де діагностували  у правоохоронців струси головного мозку.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews