Буковинцю, який вирощував в себе на городі снодійний мак, загрожує ув'язнення

16.07.2021 07:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Житель села Рашків вирощував на своєму городі снодійний мак.

14 липня 2021 року дільничні офіцери Дністровського районного управління поліція виявили в жителя села Рашків незаконний посів нарковмісних рослин. Місцевий житель вирощував на своєму городі понад 2 тисячі рослин снодійного маку та пояснив правоохоронцям, що робив це для власних потреб.

Співробітники поліції вилучили у буковинця нарковмісні рослини та направили їх на експертизу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Наразі це найбільший незаконний посів снодійного маку, який виявили буковинські поліцейські від початку дії оперативно-профілактичних заходів «Мак-2021».

За вказаним фактом сектор дізнання Дністровського районного відділу поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань поліції та розпочав досудове розслідування в формі дізнання за вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews