Внаслідок ДТП на Буковині постраждали двоє неповнолітніх: потерпілих госпіталізували

16.07.2021 07:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Попередньо, у водія – пошкодження внутрішніх органів, у його товариша – політравма.

Вчора ввечері, 16 липня, на автодорозі H-03 зі сполученням Чернівці-Житомир у межах села Бояни внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травмувалися 17-річні водій та пасажир мотоцикла. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
 
Для з’ясування обставин аварії на місце події одразу виїхали слідчо-оперативні групb відділення поліції №6 (м. Новоселиця) та Чернівецького районного управління поліції.
 
Поліцейські встановили, що 58-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW» на іноземній реєстрації в селі Бояни, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із мотоциклом. За кермом цього транспортного засобу перебував 17-річний житель села Котелеве, а його 17-річний пасажир – з села Малинівка. Внаслідок зіткнення обоє неповнолітніх отримали травми.
 
Медики госпіталізували їх до лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо, у водія – пошкодження внутрішніх органів, у його товариша – політравма.
 
Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 

Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews