Мер Чернівців про незаконний видобуток гравію: "Через це вулиці міста буквально сповзають в Прут!"

23.07.2021 07:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецький міський голова Роман Клічук з'їздив до Ленківців, де на власні очі побачив масштаби незаконного видобутку гравію з річки Прут. У якийсь момент навіть довелося викликати поліцію.
 
- Маємо там проблему масового вивозу габаритними вантажівками гравійної суміші з плавнів Прута, через що тепер понівечена берегова смуга, у будинках поруч з‘явилися тріщини, - каже Роман Клічук. - Вулиці буквально сповзають в Прут. Зустрінусь з мешканцями знову, будемо спільно вирішувати проблему. І це ще не все: неподалік виявили незаконно огороджену територію, де є техніка і шлагбаум, а жодних документів немає. Пояснень не дають, на контакт не йдуть. Особисто викликав поліцію та начальника інспекції благоустрою Віталія Колодрібського.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
Як з'ясувалося, дозвіл користування даною територією закінчився ще у 2019 році, а огроджувати територію і ставити шлагбаум права не надавалося взагалі.
 
- Порушення зафіксовано - нікому не дозволено на власний розсуд використовувати землі громади, - підсумував міський голова.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews