У Чернівцях невідомі отруюють собак? (відео)

26.07.2021 20:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загалом правоохоронці отримали шість заяв від жителів обласного центру щодо загибелі тварин внаслідок протиправних дій невідомого зловмисника.

Увечері 24 липня на спецлінію поліції «102» звернулася жителька Чернівців і повідомила, що її собака загинула внаслідок отруєння. Зі слів заявниці, отруту тварині кинула невідома особа.

Коли за вказаною адресою приїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, до правоохоронців звернулися шестеро місцевих жителів із колективною заявою про те, що протягом двох тижнів зловмисник отруїв їхніх собак.

Поліцейські опитали заявників і можливих очевидців, а також вилучили записи камер відеонагляду, які могли зафіксувати протиправні дії.

На підставі отриманої інформації слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews