Як буковинцям отримати документ-підтвердження про вакцинацію

29.07.2021 18:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинці, які щепилися від COVID-19, мають змогу отримати документ-підтвердження про вакцинацію. Після першої дози, за потреби, їм можуть видати копію довідки 063/о «Карта профілактичних щеплень», засвідчену печатками закладу згідно чинного законодавства, а вже після ревакцинації – ковідний сертифікат.

- Якщо вам необхідне підтвердження вакцинації для подорожей, чи інших потреб, то ви можете безперешкодно отримати його, завчасно звернувшись до свого сімейного лікаря, – сказала заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Марія Поліщук.

Вона також зазначила, що після отримання першої дози препарату пацієнту видають довідку, яка засвідчує це. Ковідний сертифікат же підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19. Він містить всі відповідні підписи, печатки, інформацію про препарат та особу, яка щепилася.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews