Нареченому з Буковини, який влаштував стрілянину на весіллі, обрали запобіжний захід (ВІДЕО)

10.08.2021 16:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Для буковинця, який вчинив стрільбу на власному весіллі, обрали запобіжний захід. Інцидент стався 25 липня в селі Нижні Петрівці: 27-річний наречений розпочав хаотичну стрільбу з мисливського карабіна, який належить його товаришу. Чоловік грубо порушив громадський порядок і наразив на небезпеку оточуючих.

Наразі він підозрюється у вчиненні хуліганства та незаконному поводженні зі зброєю. За клопотанням слідчих поліції суд поклав на зловмисника низку зобов’язань.

Під час досудового розслідування слідчі відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП звернулися до суду з клопотанням, погодженим з прокурором, щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також

У Києві розстріляли авто відомого бізнесмена (Фото)

Розглянувши клопотання органів досудового розслідування, слідчий суддя постановив застосувати до порушника запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та поклав на нього процесуальні обов’язки.

Так, підозрюваний повинен прибувати до слідчого, прокурора або суду за їх першою вимогою, не відлучатися без їхнього дозволу із села Їжівці та повідомляти правоохоронців про зміну свого місця роботи чи проживання.

Окрім цього, суд зобов’язав чоловіка утриматися від спілкування зі свідками та здати на зберігання до відповідних органів влади свої документи для виїзду за кордон.

У разі невиконання вказаних обов’язків до нього може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід із накладенням грошового стягнення. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews