На Буковині ветерани війни змусили водія маршрутки вибачитись перед бійцями ООС і спустили колесо на його автобусі (ВІДЕО)

12.08.2021 21:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Ветерани війни спустили сьогодні колесо маршрутного автобусу "Глибока-Горбівці", водій якого днями відмовився безкоштовно перевозити учасника ООС.

Нагадаємо, 9 серпня водій маршрутки Аурел Алергуш вигнав з автобуса учасника бойових дій Ігоря Бажана, який у 20 років пішов на фронт. Свою відмову він пояснив тим, що у автобусі перебуває пасажир з інвалідністю, який також має право на безкоштовний проїзд. Також він зневажливо поставився до сестри загиблого Героя Іллі Василаша Корнелії Василаш, яка заступилася за хлопця.

Як повідомляє Глибока.Інфо, ветерани війни поставили на місце та змусили вибачитись за свою негідну поведінку водія та власника маршрутки. Розмова відбувалася на підвищених тонах. Причетні визнали свою помилку і пообіцяли надалі з повагою ставитись до захисників України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews