З Буковини до країни походження примусово відправлять 24-х громадян Індії

13.08.2021 17:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

До адміністративної відповідальності притягнуто і буде відправлено до країни походження 21 громадянина Індії, які ухилялися від своєчасного виїзду з України після закінчення терміну дії візи. Їх виявили у рамках операції «Карпати-2021» працівники Чернівецького МВ спільно зі співробітниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області. 

Водночас працівники Чернівецького МВ виявили двох громадян Республіки Молдова, які перевищили терміни перебування на території України. Подружню пару, яка не виїхала своєчасно з України по завершенні передбаченого законодавством 90-денного терміну, оштрафовано.

Також щодо трьох громадян Індії, які проігнорували прийняті раніше рішення міграційної служби про примусове повернення, повторно оштрафовано за ст. 203 КУпАП. Злісних порушників міграційного законодавство згідно рішення  суду буде примусово видворено за межі країни, повідомляє управління ДМС у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews