У Чернівцях зробили попередження фірмі "Порядок в домі 11" через неприбрані території (ФОТО, ВІДЕО)

14.08.2021 12:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Через ігнорування офіційних повідомлень Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради змушений публічно звернутися до приватного підприємства "Порядок в домі 11" щодо невиконання покладених на нього обов'язків. До слова, ця фірма-управитель уклала договір на понад 5 мільйонів гривень на послуги з прибирання вулиць.
 
"Звертаємо Вашу увагу на виявлені факти порушень при прибиранні закріплених територій:
1. Неприпустимо зсипати змет з прилоткової території та тротуарів на територію зелених насаджень (кущі, газони);
2. Неприпустимо так прибирати тротуари, що весь пил та бруд залишаються великими купами, які при найменшому вітрі можуть бути знову розвіяні аби при дощі змиті донизу по тротуару, в т.ч. забиваючи зливову каналізацію.
 
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет


Управління благоустрою за таку організацію роботи на закріпленій території, всю закріплену за Вами частину вулиці Героїв Майдану рекомендує департаменту до зняття з оплати у серпні 2021 року (прибирання тротуарів та прилоткової).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Молодь прибрала парк Шиллера у Чернівцях
В разі, якщо вказані факти не будуть усунені протягом 3х годин з моменту отримання офіційного листа, Департамент залишає за собою право відповідно до укладених угод на прибирання міста (Договір №11 від 12.07.2021) так само зробити по будь-якій іншій закріпленій за Вами території.
На Вас дивиться вся Чернівецька громада!"
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews