Футбольний клуб "Буковина" націлився на вихід у першу лігу. Стартовий матч уже виграно

15.08.2021 08:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
ФСК «Буковина» з нагоди початку нового футбольного сезону зібрав у пабі «Гойра» журналістів та партнерів клубу. Під час пресконференції президент «жовто-чорних» Вадим Заяць розповів про плани колективу та завдання, які стоять перед командою у Другій лізі та Кубку України.
 
- На сезон завдання перед хлопцями і перед тренерським штабом дуже просте – не зашкодивши якості та видовищності гри вклинитись в боротьбу за вихід у Першу лігу, - зазначив Заяць. - Ми об’єктивно розуміємо той рівень команд, з якими ми змагатимемось. Але я вірю в те, що хлопці, а це в основному молодь, покажуть максимально свої найкращі якості і продемонструють більш високооплачуваним командам те, що гроші в футбол не грають, – сказав президент «Буковини».
 
Також Вадим Заяць повідомив, яким чином фінансуватиметься клуб:
 
- У нас є взаєморозуміння перш за все із мером Чернівців Романом Клічуком. Ми ухвалили стратегію, щоби команда навчилась сама заробляти. Плюс – залучення наших партнерів і людей, яким небайдужий цей футбольний клуб. Ми платимо за роботу рівно стільки, скільки можемо, не обіцяючи те, що ми не можемо виконати. Тому є великий прогрес – майже пів року ми розраховуємось із хлопцями так, що боргів по зарплаті перед ними немає. Щодо фінансування із обласного бюджету – всі ми знаємо, що є програма підтримки ігрових видів спорту. Поки є затримка, але є й великий крок вперед і сподіваємось все-таки, що обласні керівники стримають слово стосовно того, що вони пообіцяли, – зазначив очільник клубу.
 
Зі свого боку, головний тренер «Буковини» Євген Коваленко підбив підсумки передсезонної підготовки та комплектації команди:
 
- Перед сезоном плідно попрацювали, зокрема, і на трансферному ринку. Сподіваюсь, ті хлопці, яких ми підписали, покажуть свої найкращі якості. Перші два матчі зіграли не дуже вдало, надіялись, що виграємо, адже домінували на полі. Думаю, що трохи нам не вистачає досвіду в завершальній стадії, – сказав фахівець. Також під час заходу публіці презентували вісьмох новачків команди. Крім того, партнерам клубу вручили пам’ятні іменні футболки.
 
Насамкінець президент та головний тренер «Буковини» закликали вболівальників підтримати команду у матчах проти «Рубікону» та «Агробізнесу». До слова, матч із "Рубіконом" "Буковина" вже виграла із рахунком 5:1.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews