На Буковині вогнеборці ліквідували пожежу у будинку та врятували життя 66-річному чоловіку

16.08.2021 12:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Бабиному Вашківецької ТГ Вижницького району сталася пожежа в житловому будинку. До неї призвело необережне поводження з вогнем під час паління. Ймовірно, 66-річний власник оселі запалив цигарку та заснув, недопалок випав з його рук та спричинив тління постільних речей.

На щастя, сусіди помітили пожежу та повідомили Службу порятунку. Прибувши на місце події рятувальники з м. Вашківці зайшли всередину приміщення і виявили власника оселі без свідомості. Вогнеборці винесли його з кімнати, де виникла пожежа, тим самим врятувавши йому життя.

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця
У Чернівцях під час пожежі в багатоповерхівці згоріла людина

Чоловіка передали лікарям, котрі надали всю необхідну допомогу та госпіталізували до Вижницького лікувального закладу з отруєнням чадним газом та опіками нижніх кінцівок. Пожежу рятувальники ліквідували в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку, повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews