30 років Незалежності. Як святкуватиме Буковина

18.08.2021 17:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині 24 серпня відзначатимуть 30-ту річницю Незалежності України. Розпочнеться святкування на Центральній площі Чернівців о 9:45. Усі охочі зможуть покласти квіти до Стіни пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні та АТО/ООС. Також за Героями пролунає подзвін.

О 10:00 в області, синхронно з усіма куточками країни, стартує урочиста частина річниці Незалежності. На Центральній площі збереться вся культурна, освітня, спортивна еліта краю. Тут також вручатимуть державні нагороди та відзнаки.

Крім того, об 11:00 на вулиці Поштовій, 6, в операційному залі відділення поштового зв’язку, відбудеться урочиста церемонія погашення оригінальної марки «30 років Незалежності України».

"Запрошуємо буковинців долучитися до святкових та культурних заходів у Чернівцях або ж у своїх громадах. Святкуймо Незалежність разом!" - кажуть у Чернівецькій ОДА.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews