Чернівецька каратистка на чемпіонаті у Фінляндії виборола звання чемпіонки Європи

24.08.2021 14:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинські каратисти вдало виступили у складі молодіжної збірної України на кадетсько-юніорському та молодіжному чемпіонаті Європи у м. Тампере (Фінляндія). 

У турнірі взяли участь понад 1 000 атлетів з 45 країн Європи. З 8 нагород у скарбничку української збірної дві поклали буковинські спортсмени, повідомляє пресслужба Української федерації карате.    

Чернівчанка Віра Фоглінська (-59 кг, клуб «Альфа Спорт», тренери – Олександр Сергєєв та Микола Сокольников) виграла «золото» у другий змагальний день.    Останнього дня чемпіонату відзначився ще один буковинський каратист – «бронзову» нагороду виграв Андрій Заплітний (-84 кг, клуб «Лідер», тренери – Олександр Пікулін та Андрій Лазаренко).

Читайте також

Чернівецькі спортсмени привезли 23 медалі (Фото)
Чернівецькі каратисти привезли золоті та срібні медалі з престижних турнірів (Фото)

«Відзначимо, що Андрій Заплітний повторив свій бронзовий результат минулорічного чемпіонату Європи, а Віра Фоглінська «переплавила» свою кадетську «бронзу» Будапешта-2020 на юніорське «золото» Тампере-2021», - йдеться у повідомленні у пресслужби УФК.   

У підсумковому загального заліку збірна Україна здобула 8 нагород (2 «золоті», 4 «срібні», 2 «бронзові») та посіла 5-е місце, пропустивши вперед команди Туреччини, Італії, Азербайджану та Росії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews