Трохи абсурду і багато драйву: Чернівці сколихне фестиваль "Острів Че" (ФОТО)

05.09.2021 21:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Майже добу на Буковині триватиме оригінальний фестиваль "Острів ЧЕ". Розпочнеться він 11 вересня о 07:00 у Чернівецькому міському палаці культури виставою "Сутрєца" від Інародного театру абсурду "Воробушек", а закінчиться великим концертом у комплексі "Аква плюс" під Чернівцями.
 
 
"Воробушек" Фото з мережі Інтернет
Дещо абсурдна, але потужна музична програма складатиметься із виступів розбишак Stelsi, вічно молодого El Кравчука, епатажних гуртів "Курган і Агрегат", Хамерман Знищує Віруси, Мірослава Кувалдіна та Інародного театру абсурду "Воробушек". До ранку публіку розважатиме t-Zhuk.
EL Кравчук. Фото з мережі Інтернет
 
У суботу 09:00 на Соборній площі пройде масове снідання, керувати яким буде Ігор Місевич.
У дворику ратуші з 12:00 "Воробушек" дасть майстер-клас імпровізації: це не зовсім традиційна вистава, це реальна, жива імпровізація, коли на сцені вже і зараз, при тобі, генеруються жарти, сценки і історії.
STELSI. Фото з мережі Інтернет
О 18:00 у Музеї під відкритим небом Дикий Театр дасть виставу “Червоне, чорне і знову червоне”.
 
А вже з 20:00 на Театральній площі на публіку "Острова" очікуватимуть автобуси, щоб відвезти на "Акву-плюс", де пройде музична частина фестивалю.
 
ХЗВ Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews