Роман Клічук прокоментував зрив сесії Чернівецької міськради і бійку в Ратуші (ФОТО, ВІДЕО)

24.09.2021 06:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Серпнева сесія Чернівецької міської ради повинна була закінчитися тільки 23 вересня, але й цього не сталося. Представники приватної фірми "Порядок в домі", з якою нещодавно був розірваний контракт через неналежне прибирання ввірених їй територій, фактично зірвали засідання у Ратуші.
 
Ще один марно витрачений день прокоментував міський голова Роман Клічук:
 
"Розумію відчай людей, які можуть втратити роботу через некомпетентність керівництва. Але! Місто має бути чистим, а гроші з бюджету мають сплачуватися за якісну роботу, а не «за кулуарні домовленості». Не можуть вулиці бути брудними в той час, як приватна фірма отримує гроші за «ніщо».
Важливо, що керівництву управлінської компанії неодноразово робили зауваження щодо неякісного прибирання.
Це підтверджено і фото-, і відеофіксацією. І публічними зверненнями. Якби вони дослухалися та організували належне прибирання – договір би не розривали.
Представники партій «Рідне місто», «Народний контроль» та «Команда Михайлішина» намагаються політизувати це питання. Втім, жодної політики з нашого боку, лише тверезий аналіз скарг чернівчан та результатів перевірок. Це суто господарські відносини, які мають вирішуватися в судовому порядку, а не «цирком» у ратуші. Мешканці міста втомилися від неприбраних вулиць.
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
Працівники, які втратять роботу через «ігри в політику» їх керівництва, можуть звернутися до Департаменту інфраструктури та благоустрою, який запропонує вакансії на комунальних підприємствах міста".
 
Прокоментував він і дії депутата Михайла Яринича, який підступно вдарив у живіт іншого депутата - Тараса Прокопа (той само розповідав про реальний стан речей з фірмою "Порядок в домі"):
 
"Це відео вже облетіло мережу, на ньому красномовно видно «повагу» і «вихованість» депутатів опозиції, для яких зірвати сесію важливіше за прийняття важливих для міста рішень".
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews