У чернівецьких маршрутках здійснюють перевірку якості перевезень (ФОТО)

27.09.2021 13:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Департамент транспорту та окремих питань комунального господарства здійснив перевірку якості перевезень на автостанції “Садова” по маршрутам № 3, 4, 6, 8, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 27, 36, 37.
 
Було встановлено низку порушень.

Читайте також

Буковинських водіїв навчали правильно дезінфікувати автобуси
 
- Перевізники не дотримуються належним чином розкладу руху автобусів в режимі спеціальних регулярних перевезень, а також у деяких перевізниках відсутні паспорти маршрутів, у більшості відсутні таблички номерів на задньому склі та зовнішнє інформування ключових точок маршрутів, а також загального візуального інформування в салоні, в тому числі жодної інформації про водія та страхування пасажирів під час руху. Протерміновані акти обов’язкового технічного контролю автобуса для пасажирських перевень, невідповідність місцезнаходження транспортного засобу з показниками GPS-трекерів, - зазначив заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль.
 
Усі недоліки детально описані та будуть опрацьовані з перевізниками.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews