У лікарні швидкої медичної допомоги запрацювало оновлене приймальне відділення

01.10.2021 14:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Оновлене приймальне відділення європейського зразка отримала Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги завдяки програмі "Велике будівництво". Окрім діагностичного обладнання, у відділенні є реанімація із стаціонарними точками доступу до кисню. Тут також можуть проводити нескладні хірургічні втручання.

- Такий формат дозволяє рятувати пацієнтів просто з порога. Не потрібно транспортувати їх до відділення інтенсивної терапії, невідкладну допомогу надаємо одразу, – пояснив генеральний директор закладу Олександр Грушко.

У приймальному відділенні є лабораторія, апарат ультразвукової діагностики, цифровий рентген. Також лікарня отримала потужний 64-зрізовий комп’ютерний томограф вартістю у 18 мільйонів гривень.

Приймальне відділення лікарні швидкої медичної допомоги доступне для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Тут зручний вхід, є поручні, а також обладнано спеціальну вбиральню.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews