Затвердили новий зразок договору на перевезення: за що проголосували на засіданні виконкому

27.10.2021 11:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

26 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету. На ньому розглянули 55 питань порядку денного. Зокрема, виділили майже 100 тисяч гривень на матеріальну допомогу людям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ще 100 тисяч – на фінансову допомогу медикам, які лікують “ковідних” хворих. 

За що ще пргголосували:

  • Створили команду, яка відповідатиме за соціальний захист дітей. Вона працюватиме в межах проєкту «Друг дитини», який реалізуємо спільно з благодійним фондом Марти Левченко. Її представники визначатимуть, хто з дітей потребує додаткового нагляду та підтримки задля забезпечення їх прав на мирне та щасливе дитинство. 

    Читайте також

    Скільки витрачають коштів з бюджету на зарплати чиновників Чернівецької міськради?
  • Оголосили конкурс на перевезення за 15 маршрутами. При цьому затвердили новий зразок договору на перевезення – він передбачає готовність переможців до введення е-квитка та обов’язкове розміщення системи оголошення зупинок. Не менш важливо! Новий договір передбачає анулювання, якщо маршрут відредагують, коли буде змінено маршрутну сітку міста! Відтак перевізників визначатимемо лише в межах конкурсу.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews