Обрали переможця конкурсу на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку у Чернівцях

27.10.2021 11:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У конкурсі перемогла громадська організація "Файне.ЮА", яка забезпечить облаштування та функціонування новорічно-різдвяного ярмарку. Зокрема, встановить павільйони на Соборній площі, у яких торгуватимуть сувенірною і художньою продукцією, новорічними подарунками, солодощами тощо, а також організує розважально-відпочинкові послуги.

Охочі взяти участь у Різдвяному ярмарку можуть звернутися до представника переможця конкурсу за телефоном 0676745626.

- Цьогоріч ми сподіваємось виправдати надії чернівчан на оновлення формату святкування. Весь період святкування плануємо поділити на вікенди, тобто вихідні будуть тематично присвячені певним подіям. Це може бути Різдво, Новий рік, та інші знакові події. У п’ятницю традиційно зробимо молодіжний формат з якимись вечірками, у суботу - традиційні фестивалі гарячих напоїв, м'яса, ялинкових прикрас, а неділя - це сімейний день. Як показав досвід, людям подобається дитяче караоке. Батьки разом з дітками зможуть прийти заспівати ті самі колядки, повірте це досить цікаво, - каже переможець Тарас Ковальчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews