Стадіон у Кіцмані перетворюють на потужний спортивний комплекс

30.10.2021 07:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Стадіон у Кіцмані перетворюють у потужний спортивний комплекс для змагань міжнародного рівня. Наразі тут готують основу для футбольного поля та бігових доріжок. Реконструюють його у рамках програми «Велике будівництво».

- Робітники вже відремонтували каналізаційну мережу та фасад адміністративного приміщення стадіону. Готові основи для трибун глядачів. Наступний етап – укладання асфальту під доріжки і їхнє облаштування за спеціальною технологією, – розповів голова Кіцманської громади Сергій Булега.

Читайте також

Хто реконструює стадіон «Буковина» - визначать на конкурсі

Начальник Управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Іван Гешко зазначив, що родзинкою нової арени будуть спеціальні сертифіковані бігові доріжки.

- Завдяки цьому зможемо проводити тут змагання міжнародного рівня з легкої атлетики. Таким чином, розвиватимемо спортивний потенціал Буковини, – додав він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews