Вантажівка у темряві збила велосипедиста (ФОТО)

16.11.2021 13:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Водій вантажівки 15 листопада в селі Сербичани Дністровського району у темну пору доби вчасно не помітив велосипедиста, який був одягнений у темний одяг, та допустив на нього наїзд. Медики госпіталізували травмованого велосипедиста до лікарні для надання допомоги. 

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали співробітники відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особи учасників ДТП: 41-річного кермувальника вантажного автомобіля «Renault» та 78-річного велосипедиста.

 

Читайте також

На Буковині чоловіка на смерть збила вантажівка
Винуватець смертельної ДТП зізнався у скоєному
У Чернівцях водій елітної іномарки врізався у два будинки (фото)

Лікарі діагностували у потерпілого переломи ребер і гомілки.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews