З читаннями та концертом. Фолк-сінгер Саша Буль презентує свою книгу у Чернівцях

16.11.2021 20:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький фолк-сінгер Саша Буль презентує свою книгу "Плющ" 26 листопада у Кіномистецькому Центрі імені Івана Миколайчука. Презентація матиме одночасно літературну і музичну складові.

"Його пісні виконує Корі Тейлор із Slipknot, він валить зі сцени перед аудиторіями в десятки тисяч разом з Адамом Нергалом (Дарскі) із Behemoth, він входить до основного складу банди Me and That Man і несе у люди музло в стилі дарк-кантрі. Але нам він більше відомий як автор, співак і музикант, словом, людина-оркестр Sasha Boole / Саша Буль з однойменного музпроєкту із Чернівців.
А ще Саша Буль написав книгу, і вона виявилася до біса цікавою антиутопією під таємничою назвою «Плющ», - кажуть організатори.

Вхід на подію відбуватиметься згідно карантинних обмежень: за наявності тесту або сертифікату. Вартість: 50 грн (квитки можна придбати на вході до Центру). Початок - о 19.00.

Після заходу - неформальне спілкування та автограф-сесія. 


"Плющ": опис книги на сайті видавця

"Яке темне минуле можуть приховувати люди у світі де, здавалося б, і так усе дозволено? Скільки небезпек чатує у звичних, проте давно покинутих місцях? Що чекає нас далі, за фронтиром, де час рухається у зворотньому напрямку? Можливо, не варто вірити нікому, навіть собі…

Саша Буль. Колаж "Люта справа"

Юний коновод Йона один з тих, хто народився в ґетто, де панують закони середньовіччя. Це ґетто ще зовсім недавно було тією країною, яку ми знаємо і любимо. Ті, кому пощастило пережити пандемію, тепер заковані за непроглядною стіною, де немає місця зручній чорно-білій моралі, а насилля, поневіряння та смерть стали звичними речами. У цих умовах хлопець дорослішає, балансуючи між життям та виживанням. Але після вервиці жахливих подій Йоні доведеться пройти шлях у пошуках правди про власне минуле та своєї втраченої кобили — чи не єдиної дорогої йому душі. І найголовніше у цій одіссеї — не втрати себе".

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews