Червона доріжка та грошові премії. Як у Чернівцях відзначили День студента (ФОТО)

19.11.2021 15:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

День студента — це не лише неймовірне свято, а й можливість для студентів презентувати себе та свої досягнення за роки навчання. 18 листопада у палаці «Академічний» найкращі студенти продемонстрували свої успіхи завдяки відеосюжетам.

Як обирали найкращих, розповіла начальниця управління у справах сім’ї та молоді Департаменту соціальної політики Наталія Сабадаш:

- Кожен навчальний заклад передвищої та вищої освіти мав змогу обрати претендентів на отримання премії обдарованій молоді від Чернівецького міського голови 2021. Саме ці студенти, а їх було 17, і отримали іменні статуетки. 

Право називатись найкращими вибороли студенти, які брали активну участь у творчій та культурній діяльності, є взірцем у навчанні, займаються молодіжною громадською діяльністю. Організатори, а саме управління у справах сім’ї та молоді Департаменту соціальної політики, подбали, аби створити для молоді незабутнє свято. До речі, це вперше кожен найкращий студент отримав іменну статуетку.

- А ще вперше завдяки Чернівецькому міському голові найкращі студенти отримали грошові премії по 1000 гривень. Це не кошти з міського бюджету, а особистий подарунок Романа Клічука. Ми щиро дякуємо йому, що він підтримав цей захід і підтримує нашу неймовірну молодь, - розповіла директорка департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради Наталія Фрунзе.

На святкування запросили і переможців конкурсу «Студент року» попередніх років. Особливу атмосферу свята створили колишні студенти, а тепер відомі зіркові гості. Зокрема суперфіналіст шоу «Голос країни» Тьма Паучек та учасники шоу «Україна має талант», які виконують власні авторські композиції на етноінструментах, представники гурту «Запал».

null
Фото з мережі Інтернет

- Згадую студентські роки, це були круті роки. Я виступав тут як учасник, а наразі виступаю як гість свята. Я мріяв про це, для мене це честь, - розповів Тьома Паучек.

До Дня студента було записано спеціальну композицію про студентів Чернівців, яка в майбутньому стане візитною карткою свята. Режсер-постановник Дня студента Іван Петрусяк запевнив, що найцікавіше попереду: на молодь очікує ще багато креативних заходів.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

День студента. Фото Чернівецької міської ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews