В Усть-Путильській громаді за допомоги США встановлюють дитячі майданчики

22.11.2021 19:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

В Усть-Путильській територіальній громаді встановлюють чотири дитячих майданчики. Проєкт реалізують за підтримки програми DOBRE. Наразі роботи із монтажу тривають.

Нові ігрові простори планують доукомплектувати пісочницями, лавицями та сміттєвими урнами.

Читайте також

Чернівчани просять облаштувати ігровий майданчик для дітей інвалідів
Скільки дитячих майданчиків з'явиться у Чернівцях до кінця літа
У Чернівцях на місці дитячого майданчика планують звести казарми

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спрямовує технічну та фінансову допомогу на місцевий рівень, створюючи умови для  територіальних громад (ТГ): краще управляти ресурсами; підвищувати рівень якості надання комунальних послуг; стимулювати місцевий економічний розвиток; посилювати залученість громадян до прийняття рішень. Програма DOBRE допомагає громадам зростати та зміцнювати місцеве самоврядування, і водночас, бути моделями для інших громад у процесі децентралізації.   

Програма DOBRE працює у 10 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській, Тернопільській, Запорізькій, Чернівецькій та Чернігівській. Ґрунтуючись на погоджених критеріях, Програма DOBRE провела відбір на конкурентних та прозорих засадах 100 партнерських територіальних громад у цільових областях, по 25 у когорті. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews