Міжнародна компанія проведе аудит на Водоканалі у Чернівцях

23.11.2021 00:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Незабаром на комунальному підприємстві "Чернівціводоканалі" розпочнеться аудит. Його проводитиме міжнародна консалтингово-аудиторська компанія Deloitte. Про це повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук.
 
- Поставили перед її фахівцями ціль – розробити “дорожню мапу” модернізації підприємства, - каже Роман Клічук. - У ній мають прорахувати те, як покінчити з дотаційністю підприємства та покращити якість послуг. Адже Водоканал повинен забезпечувати цілодобове та безперебійне водопостачання. Забіжу наперед, розглянуть варіанти альтернативного водопостачання міста. Наразі це відбувається водогоном, який побудований у 1982 році. Думаю, говорити про його стан немає потреби. Саме через його зношеність відбуваються прориви та відключення води, а підприємство зазнає значних втрат.

Читайте також

У Чернівцях перевірили комунальні підприємства
 
Реалізація аудиту запланована на травень 2022 року. Його проведуть в межах співпраці з Антикорупційною ініціативою ЄС в Україні (EUACI).
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews