Затвердили перелік МАФів, які демонтують. За що ще проголосували на виконкомі

24.11.2021 09:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На виконкомі учора, 23 листопада, розглянули 62 питання. Зокрема, затвердили перелік МАФів та блокувальних пристроїв, які встановили без дозволів. Тепер їх демонтують.

За що ще проголосували на сесії:

  • Затвердили перелік проєктів-переможців Бюджету ініціатив. Цьогоріч їх 27: п'ять великих та 22 малих. На їх реалізацію направили майже 18 мільйонів гривень. З переліком переможців можна ознайомитися за посиланням – https://gb.city.cv.ua/
  • Запустили процес створення комісії з питань моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря. Результати її діяльності враховуватимемо при формуванні планів з покращення якості повітря.

    Читайте також

    Чернівецькі комунальні підприємства знову отримають допомогу для погашення боргів
  • Встановили тарифи на паркування у межах платних майданчиків. Оплата коливатиметься від 10 до 20 гривень за годину. При визначенні тарифу враховували: місце розташування парковки, тривалість, тип автівок та категорію людей, які ними найчастіше користуються. З переліком майданчиків та вартістю паркування можна ознайомитися тут.
  • Визначили обсяг фінансування для реалізації демо-проєкту "Енергоефективна модернізація садочку №9". Тепер за виділення фінансування має проголосувати сесія міської ради. Проєкт реалізують в межах співпраці з GIZ Ukraine, він передбачає модернізацію системи опалення, перехід до використання альтернативних, екологічніших джерел енергії.
  • Виділили 240 тисяч гривень на виплати медикам, які інфікувалися на роботі.
  • Направили 156 тисяч гривень на допомогу чернівчанам, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews