Мер Чернівців розповів, які важливі питання вирішили на черговій сесії міськради

Про сквер Дня Вишиванки та активність депутатів

26.11.2021 09:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На сесії міської ради 25 листопада розглянули не багато питань, адже було безліч обговорень. На думку Чернівецького міського голови Романа Клічука деякі з них були конструктивними, а деякі ні. Він висловив сподівання, що така активність депутатів піде на благо і сприятиме прийняттю більш виважених рішень, і лише в інтересах громади.
 
- Якщо коротко про важливе, то ми виділили понад 350 тисяч на лікування важкохворих дітей, - каже Роман Клічук. - Відтак дві сім’ї отримають гроші, які їм потрібні на лікування найрідніших. Розглянули низку петицій, які стосувалися життя міста та мали значну підтримку. Зокрема, сквер навпроти 14-го корпусу ЧНУ отримав назву. Тепер це сквер Дня Вишиванки. Переконаний, для факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету це знакове рішення, адже саме там зародилося свято, яке нині відзначають у всьому світі! Також, у відповідь на петицію, під майбутнє облаштування скверу виділили ділянку на вулиці Рівненській. У цій сесії ще багато важливих для міста питань. До прикладу, прийняття програми розвитку фізкультури та спорту, виділення під облаштування скверів ще двох ділянок, а також створення Центру підприємництва. Тож попереду чимало роботи.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews