Банер "Великої реставрації" знову спотворив резиденцію. Громадський активіст і депутат каже, що це сталося за вказівкою губернатора

03.12.2021 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Банер із написом "Велика реставрація" знову з'явився на огорожі пам'ятки UNESCO - Чернівецького національного університету. Уперше його розмістили там у вересні, однак потім зусиллями активістів його зняли близько тижня тому.
 
"Підрядник, за вказівкою голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука, вирішив знову встановити незаконний банер на пам‘ятці архітектури, без жодних дозвільних документів, - пише депутат Чернівецької районної ради від "Демократичної сокири" Артем Жук на своїй сторінці у соцмережі. - Наскільки потрібно бути впертим, розуміючи, що суспільство проти. Очікую слідчо-оперативну групу, писатиму заяву про вчинення кримінального правопорушення посадовими особами Чернівецької обласної державної адміністрації.
Також завтра повідомлю через всі внутрішні канали комунікації все вище керівництво держави та міжнародні організації щодо грубого порушення законодавства".
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews