Підсипали та обробляли від ожеледі: ситуація на дорогах Буковини

06.12.2021 14:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Минулої доби на Буковині ішов невеликий сніг, температура повітря вночі коливалась від -3°С до -7°С. Тож щоб запобігти утворенню ожеледиці, шляхи загального користування державного значення обробляли протиожеледними матеріалами. Про це інформує служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

З вечора 5 грудня, до ранку, 6 грудня, працювали 14 одиниць спецтехніки.

Крім того, аварійно-небезпечні ділянки (підйоми, спуски, перехрестя, мости, шляхопроводи, попороти) вручну підсипав 51 робітник підрядної організації.

Дорожнє покриття – сухе.

Проїзд автошляхами держзначення Чернівецької області забезпечено, обмежень та ускладнень у русі немає.

На ранок, 6 грудня, на території Чернівецької області хмарно. За прогнозами синоптиків – протягом усього дня небо буде затягнуте хмарами. Дощитиме. , Температура повітря прогріється до +2 градусів.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних із ускладненням дорожнього руху на автомобільних дорогах державного значення Буковини, просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: (0372)58-38-84

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews