У нічній пожежі в центрі Чернівців загинула 45-річна жінка

07.12.2021 15:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях ввечері 6 грудня по вулиці Главки сталася пожежа в квартирі двоповерхового житлового будинку. Її площа склала 20 квадратних метрів. Сусіди помітили дим з вікна 2 поверху та викликали на місце події пожежників.

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця
У Чернівцях під час пожежі в багатоповерхівці згоріла людина
На Буковині згоріла господарська будівля

Коли за вказаною адресою прибули рятувальники, вони, перш за все, приступили до евакуації людей, котрі не могли вийти з будівлі через сильне задимлення. Із приміщення евакуювали двох осіб, з яких одна дитина, допомігши їм вийти з під’їзду у безпечне місце, повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Водночас рятувальники увійшли у квартиру, де виникло загоряння. Під час ліквідації пожежі у квартирі вони виявили тіло 45-річної жінки без ознак життя. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу міста Чернівці для встановлення точної причини смерті. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стала необережність жінки під час паління.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews