Нові комунальні автобуси прибули до Чернівців і вже невдовзі вийдуть на 9-й маршрут

У планах міста закупити ще 35 таких машин

22.12.2021 23:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
До Чернівців прибули перші п'ять автобусів, закуплені для тролейбусного управління. Новий транспорт потрібен не лише для підвищення комфорту чернівчан, але й для покращення якості послуги перевезення. Відтепер тролейбусне зможе конкурувати з приватними перевізниками, вигравати більше маршрутів та заохочувати їх до оновлення автопарку.
 
Це автобуси моделі "Ataman". Вони низькопідлогові, обладнані пандусами, системою валідації, автоматичного підрахунку пасажирів та відеоспостереженням.
 
- Важливо, що система валідації та підрахунку пасажирів дозволить налагодити роботу послуги з пільгових перевезень, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Відтак місто витрачатиме рівно стільки, скільки потрібно і не копійкою більше. Нові автобуси обслуговуватимуть маршрут №9, що сполучає Гравітон та Соборну площу. Загалом для міста закупимо ще 35 нових автобусів. Їх пустимо на обслуговування інших районів міста.
 
У планах керівництва міста також закупівля нових тролейбусів.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews