"Розірвали серце!" Гурт ZAPAL із Чернівців став другим на телешоу "Україна має талант" (ВІДЕО)

Музиканти поділилися враженнями від виступу

27.12.2021 11:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У видовищному фіналі телешоу "Україна має талант" чернівецький гурт ZAPAL випередив вісьмох конкурентів і посів друге місце. Хлопці під овації студії виконали потужний мікс із знакових українських пісень, а їх виступ супроводжувався лазерним шоу.

Тепер вони прибули до Чернівців у статусі телезірок і поділились із CvNews своїми враженнями.

- Ми дуже раді, що у нас вийшов такий класний номер, а продюсери дозволили втілити його у життя, - каже учасник гурту Олексій Маркес. - До слова, ідея та музичний ряд належать нам, тож у композицію вклалися максимально. У нас вийшла топова оркестровка - її зробив київський аранжувальник. За лаштунками була чудова атмосфера - ми з усіма учасниками підтримували одне одного, а після оголошення результатів відзначили свій успіх разом з командою і фіналістами шоу. 

Читайте також

Українська співачка Руслана Лижичко перенесла операцію на оці, однак виступатиме далі (Фото)
"Хлопці показали просто неймовірний виступ та історію від мелодії "Щедрика", "Червоної рути" до Скрябіна "Старі фотографії", "KAZKA"... А також розірвали серце", - це лишень один із відгуків у Мережі. 
 
ZAPAL - колектив музикантів, які грають на цимбалах, гітарі та кахоні. Цікаво, що Андрій, Іван та Олексій познайомилися в Чернівцях, куди приїхали навчатися. Вони часто виступають на фестивалях і вулицях міста, привертаючи чималу увагу людей.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews