Буковинські поліцейські отримали 18 нових автівок

24.01.2022 19:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 24 січня, начальник ГУНП в Чернівецькій області Руслан Дударець вручив ключі від службових автівок представникам структурних і територіальних підрозділів відомства. Завдяки сучасному оснащенню транспортних засобів буковинські правоохоронці зможуть ефективніше розслідувати злочини, боротися зі злочинністю та охороняти спокій і безпеку громадян.

Урочисте вручення ключів від нових поліцейських автомобілів відбулося на Театральній площі Чернівців і приурочене Дню Соборності України.

Полковник поліції Руслан Дударець зазначив, що в реаліях сьогодення успішна робота правоохоронців вимагає не лише якісної фахової підготовки, а й сучасного оснащення.

- Щоб ефективно протидіяти злочинності, поліція повинна бути на крок попереду. Сучасне обладнання, спецтранспорт і постійне вдосконалення професійних знань – поєднавши всі ці фактори, ми можемо дійсно забезпечувати верховенство права і захищати права та інтереси громадян, – наголосив керівник буковинської поліції. – Завдяки підтримці керівництва МВС, НПУ та нашим партнерам із Консультативної місії Євросоюзу сьогодні ми отримали ці 18 нових автомобілів, а разом з ними – і можливість працювати більш оперативно й ефективно.

 

Про важливість сучасного оснащення розповів начальник відділу криміналістичного забезпечення ГУНП в Чернівецькій області Василь Багрій. Його підрозділ отримав автомобіль «Renault Trafic», оснащений повноцінним криміналістичним комплексом.

«Ця пересувна криміналістична лабораторія дозволяє помітити і вилучити всі види слідів, які залишають правопорушники. Зокрема, ми тут маємо балістичну, біологічну, одорологічну й трасологічну валізи. З таким оснащенням спеціалісти-криміналісти можуть швидше та більш якісно зібрати доказову базу на місці скоєння злочину», – зауважив майор поліції Василь Багрій.

Окрім «Renault Trafic», сьогодні автопарк буковинської поліції поповнили шість легковиків «Peugeot 301», по три автівки «Kia Sportage» і «Toyota Corolla», а також по одному автомобілю «Fiat Ducato», «Renault Megane», «Peugeot Boxer», «Skoda Rapid» і «Skoda Octavia». Їх отримали підрозділи слідства, кримінальної поліції, превентивної діяльності, Центр забезпечення ГУНП, а також територіальні підрозділи поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews