Перші жертви фантомів: приховані патрулі вже штрафують порушників правил дорожнього руху

26.01.2022 19:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На українських дорогах з'явилися фантомні патрулі. Поліцейські авто без розпізнавальних знаків контролюють швидкісний режим та порушники вже отримують штрафи. У соцмережах вже публікують знімки сповіщень про притягнення до адміністративної відповідальності.

Фантомні патрулі можуть відстежувати до 50 автомобілів одночасно. Швидкість фіксується автоматично. Перевищення швидкості фіксується автоматично. Власники авто отримують так звані "листи щастя", як і у разі порушення ПДР, зафіксованих камерами.

Читайте також

У Чернівцях затримали нетверезого чоловіка, який стрибав по авто

Фантомні патрулі використовують спеціально допрацьовані кросовери Skoda Kodiaq. Встановлене на них обладнання дозволяє фіксувати до 50 транспортних засобів одночасно, причому як у попутному, так і у зустрічному напрямку.
Відучора патрульні "фантоми" зафіксували порушення швидкісного режиму. Інформація надійшла на обробку до центру автофіксації для винесення постанов про адміністативне правопорушення. Наразі це 990 адмінпостанов.

null
Фото з мережі Інтернет

 

Фантом. Фото патрульної поліції

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews