Внаслідок жахливої аварії у Кіцмані вночі загинув молодий водій

30.01.2022 11:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У ніч з 29 на 30 січня у місті Кіцмань внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травми, несумісні з життям отримав 26-річний водій одного із автомобілів.

За вказаною адресою виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група №2 відділення поліції (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції.

Читайте також

У ДТП на Сторожинеччині загинув водій мопеда
На Прикарпатті вимагають чесного розслідування ДТП, в якій через п'яного мажора загинули двоє дітей (Відео)
Страшна ДТП на Галицькому шляху: водій мотоцикла загинув, а кермувальник авто був нетверезим

Попередньо правоохоронці встановили, що на центральній вулиці Кіцманя сталося зустрічне зіткнення автомобілів BMW та  Mercedes-Benz. Кермувальник BMW, 26-річний житель села Витилівка, від отриманих травм  загинув на місці події .

28-річного водія Mercedes-Benz та 22-річну пасажирку, які є місцевими жителями, із травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини  дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews