Чернівецька влада обговорила із румунськими партнерами побудову сміттєпереробного заводу

03.02.2022 09:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький міський голова Роман Клічук разом із очільниками Чернівецької районної ради та Чернівецької обласної ради зустрілися із делегацією Ясської повітової ради, на чолі з її президентом Костелем Алексе, Генеральним консулом Румунії у Чернівцях Іриною-Лореданою Стенкулеску та представниками міжнародної компанії SCT Sorain Cecchini Tecno Srl.

Під час спілкування обговорили питання співпраці та шляхи залучення інвестицій до Чернівців та Чернівецької області. А також розглянули можливість реалізації спільного проєкту – йдеться про побудову сміттєпереробного заводу. 

Зокрема, проєктуванням та будівництвом найсучасніших заводів, а також виготовленням і монтажем обладнання для перероблення та утилізації відходів займається компанія SCT Sorain Cecchini Tecno Srl, яка була стороною зустрічі. Її директор Антоніо Каррера висловив зацікавленість у співпраці та зазначив, що основним критерієм діяльності його компанії є задоволення потреб та вимог екологічної безпеки.

На завершення, сторони зустрічі висловили побажання щодо налагодження більш тісної співпраці, а також сподівання на реалізацію спільного проєкту на території Чернівецької міської територіальної громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews